Gult tema för Amanda i suggestiv ”Late”

DSC01574

Det är dags för Amanda Aasa, från P4 nästa, att äntra scenen. Hon har med sig två dansare på scenen, Lisa Arnold och Keisha von Arnold som inte är släkt.

Som scenografi har hon ett slags plastfond i form av gula remsor hängande tätt ihop. Då Amanda endast rör sig framför denna fond ger det själva cenografin en gul touch tillsammans med ett gäng lampor i gult som lyser upp både henne och omgivningen.

Amanda i vitt med korta byxor under transparens långbyxor rör sig bra, uppbackad av dansarna samt med gester och steg som ska matcha deras. Hon sjunger åt det nakna hållet, enkelt och lugnt och lugnt, suggestivt. Låten känns dock rätt lång för att bara vara cirka tre minuter. Bildproducerat är det snyggt att de alternerar mellan hel och smalare bild.

DSC01576

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *