Mariette visar första styrkeprov i sin Shout it out

Mariette börjar stage left (artisterna vänster alltså). Hon går sakta mot mitten där hon hamnar strax före refrängen kommer. Hon ät helt ensam.

DSC01491

En vit matta är utlagd och hon använder sig av sex vita spotlights på rad genom vars ljus Mariette vandrar fram och tillbaka. Tills hon får en gitarr om sin hals. Då får de vila och istöllet tänds blåa spottar som lyser åt olika håll.

DSC01492

DSC01507

Hon ger alltså ett enkelt icke-avancerat nummer där låten får stå mer på egna ben. Då krävs det en stark låt. Mariettes röst och sång är säker. Hennes rörelser är också starka. Det är vida armgester, hon står brett i rockstil samt stampar i golvet. För tillfället känns dock numret lite mörkt överlag, framför allt på skärmarna.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *