Väldigt rörigt nummer för Albin

Albin Johnsén står mitt på scenen med diverse olika möbler och föremål under lakan. Det ser lite ut som en scen i filmen Ghost, om jag vill minnas rätt. Annars har även ”on the other side” kommit som förslag från bland annat QX bakom mig. Ser lite ut som att han håller på och flytta in någonstans där ingen bott på länge.

DSC01513

DSC01519

DSC01523

John Arthur som har skapat detta måste haft väldigt kul. För scenriggarna är det kanske mer en mardröm. Förutom all, till en början lakansdold, rekvisita så har han med sig fyra dansare som kommer fram från dessa lakan. De dansar runt med lakanen, drar bort resterande tyger från rekvisitan och ser även ut att fastna i de.

DSC01532

Vet inte riktigt vad man ska säga om detta. Det både känns och ser rörigt ut och det är inte till Albins fördel som sjunger bra, ska tilläggas. En av de snyggaste poserna han har är när han ställer sig på flygeln med ena foten kvar på pallen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *