Luleå gav trevligt välkomstmingel på enkel restaurang

Välkomstminglet i ett snöfint Luleå höll till på en närbrelägen restaurang längs shoppinggatan. Jag lyckades komma dit samtidigt med gänget i Drängarna, som var ett glatt sällskap som även hade lite tips under den korta promenaden dit. Som att dra upp dragkedjan ordentligt för att inte bli förkyld.

Väl där tog det lite tag men sen började resten av artistern trilla in.

DSC01646

Faith Kakembo såg riktigt fräsch ut där hon anlände i gula byxor och en gul kavaj över en vit top.

DSC01649

Albin Johnsén.

DSC01651

Amanda Aasa

DSC01652

Mohombi hade feeling och spelade luftgitarr medan han posade vid ankomst, till musiken som spelades i lokalen.

DSC01655

Programledarna kom tillsammans och den som glittrade mest… ja det var Lina Hedlund.

DSC01656

Lina passade också på att posa själv.

DSC01657

Mariette såg direkt den inbjudande och väl placerade sofffan, och tog ut svängarna lite extra för kamerorna, som ett spontant proffs.

DSC01660

Britta är ledig från körjobb i mellon denna vecka men kom förbi välkomstminglet då Mellocirkusen stannat till här i Luleå, där hon numera hör hemma.

Maten som serverades var små munsbitar gjord på norrländska delikatesser som hjortson och renkött. Väldigt goda och smakrika. I baren fanns det välkomstdrink att hämta för den som kände för. Dock var lokalen väldigt enkel på så sätt att det rum där det var mest feststämning hade väldigt få bord att hänga vid mitt i rummet. Det gjord att folk stod överallt och festen dog rätt snabbt. Vid 21.30 hade de flesta artister lämnat. Mariette och Mohombi var fortfarande kvar, liksom drängarna där ”Räkan” hann påpeka att vi ses imorgon innan även de drog. Jo, det stämmer ju… En stund senare lämnade även undertecknad de kvarvarande för att bege sig till hotellet och jobba lite.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *