Ruttad Mohombi har fått varmare nummer

Det har skett lite ändringar i Mohombid nummer. De har tagit bort de två främsta ljusboxarna så det blir lite luftigare kring honom. Detta gör också för livepubliken att de kommer få se hela Mohombi lie bättre. Säkerheten i sången finns där, precis som under gårdagen.

DSC01799

Samtidigt har stjärnhimlen på fonden tagits bort och hela numret har blivit varmare. De har också bränt på med mer ljus där i slutet. Vilket gör att under första genomsjungningen av ”Dreamers” försvinner Mohombi i ett vitt sken. Endast hans ben syns.

DSC01790

DSC01801

Detta har korrigerats till den andra gången han drar genom låten. Här någonstans ska också artisten flyga men det ser vi inte alls. Det får sin förklaring sedan.

De ska nämligen banda flygningen igen. Det tar fem bandningar innan de är nöjda och avslutar därmed hela dagens repetitioner.

DSC01808

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *