Malmöveckan ha startat – och Nanne har sprungit ifrån sin smörgås

Det är några timmar sen som jag anlände till Malmö. Efter snabb incheckning på eget hotell bar der mot artisthotellet, som ör nytt för i år här i Malmö. En av de första artisterna som dök upp här var Nanne Grönvall. Hon hade ett antal intervjuer inbokade och började dessutom bli lite smått hungrig så det fixades en macka till henne. Medan hon sprang iväg för att göra en intervju stannade hennes skivbolagskontakt kvar vid restaurangen för att invänta leveransen av smörgåsen. Nanne syntes sen springa omkring med denna bricka och det tycks vara nästan det enda hon gjort med den. Ty när hon nu försvunnit efter ett dagsverk av intervjuer så står brickan kvar. Det verkar som att riktig mat hägrade mer än en smörgås.

86796287_530097790952324_5028150515876233216_n

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *