Effektiva effekter för ensam Victor

Victor hinner bara köra igenom sitt bidrag ytteligare en gång, det vill säga eftrer att de fått ordining på vatteneffekten. Nu när vi fått se numret igen kan sägas att Victor efter att ha ställt sig upp intar plats typ mitt på scenen, där blir han sen kvar under resten av låten, Troubled waters. Koregrafin är enkel och innehåller bland annat några sparkar och en del gester med armarna. Precis före låtens brygga gör effekterna att det på skärmarna ser ut som att han står på en sten med vatten rinnande runt denna.

DSC02284

Effekterna gör att hans bidrag blir häftigt i tv-rutan och lyfter fram texten, men trots allt ljus på honom så känns det som att något fattas. Victor har nämligen svårt att fylla ut hela scenen ensam i de vida bilderna. Här hade det nog inte skadat med antingen en synlig kör eller några dansare. Sången gör han däremot bra.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *