Numret får Williams molnljus att lyfta

William Stridh har en stor ring hängandes bakom sig. Den lyser i vitt, samma färg som Willam bär, från de vita skorna till västen över en långärmad tröja.

DSC02175

William har verkligen lyckats lyfta bidraget och ge ”Molnljus” liv. Genom att på ett skört sätt leverera den suggestiva texten. Koreografin är väldigt enkel, när han inte i princip står och gungar lite fram och tillbaka så vänder han sig i profil eller som i slutet – plockar fram en lite rockigare poser när han tar i.

DSC02203

Fint nummer så live. På skärmarna däremot gör vissa bilder/vinklar bara att hans lysande ring mest ser konstig ut. Lite tudelad här, själva låten är fint inramad så med den där månen som hissas upp men det känns som att numret borde kunna lyfta lite mer.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *