Säker Jakob Karlberg ger oss en musikvideo

Jakob Karlbergs scenografi består av tre runda podium där han själv står på det i mitten. Runt halsen hänger en gitarr med LED-front vilket gör att den lyser i olika färger och mönster under det att han med säkerhet och bra stämma sjunger sitt bidrag ”om du tror att jag saknar dig”. Bakom honom sitter Daniel Kadawatha vid trumsetet med lysande trumpinnar i handen. Mattias Andréasson står på det sista podiet med en elbas och körar. Då leadsångaren Jakob gör några tuffa steg/moves gör Mattias identiska rörelser, htill synes helt synkad med Jakob.

DSC02309

DSC02328

DSC02333

På skärmarna används rut-effekter. Bilden är alltså uppdelad i flera rutor som dessutom varierar mellan att visa någon av de deltagande i bidraget eller vara helfärgad i någon nyans. Det blir lite av musikvideokänsla. Det är läckert och låten sätter sig ännuu bättre idag.

DSC02335

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *