Schlager för ögonen i Fridas powerlåt

Frida Öhrn har äntrat scenen, i rödlila byxdress med öppna långa, fladdrande ärmar. Bakom sig har hon ett gulddrapperi.

DSC02137

Frida börjar stående vid ett mikrofonstativ dekorerat med glittrande stenar. På fondväggarna är det ett färgglatt explosionsmönster. Frida har en djup röst och rlr sig mycket trots att hon under den första tiden står bakom stativet. Bland annat upmanar hon till handklapp genom att föra ihop sinaq handflator en bra bit över sitt eget huvud. Unfefär där greppas micken för en än rörligare koreografi. Sångerskan rör sig sidledes, har vida armrörelser samt går ner på knä. Så härligt också att få en riktig slutpose! Ni vet sån där pose som Carola och Charlotte Perrelli bland annat haft.

DSC02159

DSC02168

Frida kastaer ut sina armar 90 grader rakt ut från kroppen så att tyget flyger. En stark gör också sitt till i bidraget. Det är schlagergodis för ögonen i detta powerbidrag samtidigt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *