Simon och Ellen simmar i Nemos vatten

Då Ellens röst inte mår sådär jättebra för tillfället är det körsångerskan Emelie Fjällström som sjunger lead istället för Ellen, som alltså mimar sig igenom låten. Det gör att det ser och låter skumt ut när Emelie leadar samt sjunger vissa av sina körinslag. På de delar där hon inte leadar mimar Ellen till tyst sång.

En annan kul notering: Ellen är från Malmö och alltså skåning. Emelie är från Skellefteå i Västerbotten. Helt olika dialekter.

Simon Peyron och Ellen Benediktsons scenfond ser ut som vatten med bubblor som söker sig mot ytan. Med tanke på låten ”Surface” innehåll så ser man varför just denna scenografi är vald. Inget konstigt i sig.
Framför denna interagerar de med varandra genom att cirkulera mitt på scenen, med blickarna mötandes när de inte närmar sig eller för sig från varandra. Det är mycket ögonkontakt. Det avskalade numret med ”Hitta Nemos” bakgrund gör att scenshowen ser lite kal och stundtals kall ut i denna hookiga låt.

DSC02306

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *