Spänn fast er – nu är Nanne i gasen

Nanne har intagit scenen, men absolut inte ensam. Hon har med sig husdansarna Lisa Arnold och Edin Jusuframic samt sina egna utvalda dansare Anna Ståhl, Lisa Stadell, Camilla Fredén och Henric Flodin.

Här går det undan! Nannen har som cenografi ett plexiglaspodium som hon inledningsvis ligger på. Med en blick rakt in i steadykameran sjunger hon vad hon vill – sjunga carpool karaoke. Därefter reser hon sig bestämt och får sällskap av sina sex dansare. Och då sker allting! Det är kast med nacken, det är danssteg åt höger och vänster, de ”rattar” en luftbil, det görs nå form av svanhopp och en massa annat, allt i en väldigt fart. Det enda sättet är att se det själv.

DSC02211

DSC02215

Mitt i detta duracellnummer passar gänget på att bygga en bil också – med hjälp av sig själva.

DSC02223

DSC02223

Tycker att Nanne tappar tonerna något när hon kommer till de allra högsta, men det gör faktikst inget för själva framträdandet, känns snarare som att sdet hör till. Man blir bara glad av att se och höra detta och vill gärna se mer. Dock är nog sångerskan rätt glad att det bara är tre minuter långt för med tanke på all koreografi samtidigt som hon ska komma ihåg all text samtidigt, det är nog inte det lättaste. Imponerad hur hon orkar.

Kan dock reda se ett problem… OM Nanne går till Eurovision Song Contest, hur gör hon då? Där får man nämligen bara vara sex stycken på scenen och det krävs uppenbarligen sju stycken för att bygga en bil.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *