Victor använder avancerad effekt – och väldigt skarpt ljus

Victor Crones repetitioner tar sin lilla tid. Han har nämligen en pentagonformad matta på vilken vattrn ska projiceras. Victor måste ligga på en specifik plats för att vattnet verkligen ska rinna runt honom. För publiken blir altså inte den första delen särskilt exalterande, inte förrän han reser sig. I tv kommer det emellertid se väldigt effektfullt ut.

Nör Victor väl reser sig upp ser undertecknad typ hälften av resten eftersom hans cirak 28 spottar som enerverat blinkar i gult under typ hela numret har en tendens att blända bland annat undertecknad. Känns som att det finns lite utrymme för att blända av något.

DSC02292

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *