Ändrat ljus och mer effekter i Victors bidrag

Man har ädrat en del i Victor Crones nummer också. Till att börja med har det där enerverande gula ljuset som bländade en tagits bort. Nu går ljussättningen helt i vitt. Victor själv är också lite rörligare då han rör sig lite åt scenens vänstra sida. Det ferkar ocskå som att de har lagt till några effekter i den där mattan. Till exempel ser det ut som att vattnet delar sig på en linje där han står för att det ligger en planka/bro där.

DSC02530

Victor är klädd i svart med kedjor i sidan, så han ser lite ut som en rockare. Men han tar det lugnt med sången idag och mimar under en del av låten, medan hans kör bakom scenen (Lars Säfsund, David Björk och Andreas Moe) hörs. Känns som att numret kunde vara ännu snyggare om effekternan använts mer men låten och Victor är bra.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *