Frida öppnar upp sig i längre intervju

DSC02085

I förmiddags träffade jag Frida Öhrn på artisthotellet. Hon är först ut nu på lördag med bidraget We are one som hon har varit med och skrivit själv tillsammans med Hampus Eurenius och Nicklas Eklund. Det blev ett väldigt personligt samtal där mycket hann avverkas. Hon berättar för oss hur det är att ställa upp i tävlingen som soloartist för första gången, varför låten hamnade i Melodifestivalen över huvud taget och hur hon ser på Melodifestivalen, vad den är för henne.

Dessutom avslöjar hon hur det var att turnéra med Refreshments under deras julturné för två år sedan. Och vad har hon för minnen från fina tidigare medverkanden i Melodifestivalen tillsammans med Cookies ´n´ Beans? Allt detta och mer får ni veta i en längre intervju imorgon förmiddag.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *