Stabil Mariette gör sig riktigt bra i rutan

Mariette på scenen och hon värmer upp med några benlyft och hopp. Därefter räknas det ner och musiken drar igång. Mariette gick till finalen från Luleå och har inte varit utanför detta så länge. Det syns, hon är inte särskilt ringrostig och visar ett tryggt lugn utåt. Hennes energi följer tempot i ”Shout it out” och halvvägs in någonstans är hon som mest energisk. Och ja, gitarren är kvar. ”Shout it out” är en bra pop och Mariette gör den på sitt eget sätt men hon har ett tufft motstånd här i finalen.

Ljussättningen, med bland annst de lågt placerade ljusen, gör att det blir snyggt och liksom tuffare i rutan än live då hon fångas upp bra av kamerorna. Till exempel ser du ju inte skuggeffekterna på golvet som livepublik.

DSC04057

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *