Gåshudsvarning när Jessica tar ton i Horizon

Jessica är i närbild under första delen av låten, vid namn Horizon. Det är en mäktig ballad med en positiv ton. Stark både i musiken och i texten. Texten börjar i barndomen och även om hon återvänder till att ta upp barndomen senare så blickar hon mycket framåt. Hon har gjort Melodifesivalen förr och det märks. Hon går bara ut där, ställer sig i postion och öppnar munen i princip och liksom ger låten liv.

En liten rättelse, hon har fakiskt fyra dansare på scenen där  Lovisa Bengtsson och Hanna Carlbrand får arbeta hårt. De både dansar, körar och håller i sångerskans släp.

Balladälskaren där hemma i tv-soffan riskerar att få gåshud på lördag.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *