Kreativiteten hos Danny och hans gäng är det inget fel på

Dannys rum av kartonger, i Melodifestivalen 2021.    ©Stina Stjernkvist / SVT

Dannys nummer är inget ni kommer känna igen sen tidigare på något sätt. Det är heller inget publikvänligt nummer. Kanske är det också därför de vågat sig på detta i år, när Melodifestivalen genomförs helt utan publik.

De har nämligen knåpat ihop ett helt rum fyllt av kartonger samt ljussatt. På en av kartongerna står det ”bardisk” och på en annan ”bord”. Detta rum flyttas också runt på av husdansarna Keisha von Arnold, Amir Ashoor, Lovisa Bengtsson och Kenny Lantz. Jag ska inte nämna namnet men vid första blicken gick tankarna till en speciell tv-reklam…

Dannys dansare flyttar på kartongrummet.                ©Stina Stjernkvist / SVT
Danny under rep i Melodifestivalens första deltävling.                                                                                                                                      ©Stina Stjernkvist / SVT

Medan Danny sticker ut genom att bära färgglada kläder så får dansarna ha på sig vita löst sittande klädesplagg med svarta konturer. Det gör att de ser lite ut som levande pappersfigurer. Numret får inte poäng för snyggast scenshow. Kreativiteten däremot är det inget fel på!

Danny med husdansarna under torsdagsrepet i MF 2021.                                                                                                                               ©Stina Stjernkvist / SVT

Någonstans i kulissen står Karl-Johan Råsmark och körar. Det ska bli riktigt intressant att se hur tittarna ska ta emot det här och hur Dannys nummer utvecklas under dessa dagar.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *