Paul Rey på tur med modern lugn pop

Paul Rey på sitt podie i MF 2021                                  ©Stina Stjernkvist / SVT

Paul Rey är tillbaka sedan förra årets debut. Hans bidrag Missing piece är en modern poplåt i en balladförklädnad. Efter att ha hört det bidraget som går ut precis före honom så känns det här inte lika starkt, men likväl en fin låt som jag tror kommer växa under veckan.

Paul är helt ensam vilket gör allt väldigt avskalat. Han rör sig på och kring ett inrullat lågt podium i ett ”rum” som liksom byggs ihop under tiden. där mikrofonen hänger till en början från taket innan den blir handhållen av Paul, för att han ska kunna röra sig runt i rummet lite mer. Färgtemat verkar för dagen vara rött. Paul känns i klippet avslappnad och gör vad han ska, helt enkelt.

Paul Rey har hängande mikrofon.                              ©Stina Stjernkvist / SVT
Paul Rey under torsdagens rep,MF 2021                    ©Stina Stjernkvist / SVT

Effektfullt är det att se en bild på honom som precis innan vers nummer två drar igång splittras i flera bitar.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *