Uppklädda Arvingarna dansar loss mellan lyktstolparna

Casper i Arvingarna, MF 2021.                                     ©Stina Stjernkvist / SVT

Det är Casper som inleder sånginsatsen i Arvingarnas snabba upptempo dansbandslåt Tänker inte alls gå hem. Samtliga fyra medlemmar i gruppen har klätt upp sig i svarta byxor och skor. Till detta antingen en finare jacka eller en kavaj även den i svart. Ljussättningen går i lila, blått, gult och rött.

Arvingarna i torsdagsrepet, MF 2021.                                                                    ©Stina Stjernkvist / SVT

Det är en lekfull låt som de framför under tiden grabbarna rör sig på gatan som visas på LED-golvet kantat av åtta lyktstolpar. De sjunger om att dansa loss bland hus och gränder och har då passande nog ett motiv av en storstadsprofil på LED-väggen. Ett glatt bidrag. Nej, jag skulle inte säga att det är lika katchy bidrag som deras I do från 2019, men nog kan även den här bli farlig. Framför allt är det mycket glädje och energi.

Arvingarnas lyktstolpar, Melodifesivalen 2021.          ©Stina Stjernkvist / SVT

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *