Vind i släpet för Jessica

Jessica Andersson med dansare, MF 2021                 ©Stina Stjernkvist / SVT

Med Jessica Andersson är det dags att blicka mot horisonten. Jessica har två manliga dansare med sig vilka är Kenny Lantz och Amir Ashoor. Bägge två husdansare i år.

Fläkten är med på scenen liksom ett långt tunt släp i grön ton som Jessica bär runt midjan. På ovandelen har hon en ljusbrun ärmlös topp och på fötterna höga glittrande stövletter typ.

Det där släpet verkar de ha jobbat mycket med under dagens repetitioner. Det är lätt att tänka att tyget kanske inte alltid jobbat med produktionen utan troligen haft sitt egna lilla liv. Hur som helst, hur det än är med tygets samarbetsvilja så blir det rejält läckert i bild! Kolla bara in denna bild nedan.

Jessica Andersson under första scenrepet i MF 2021                                                                                                                                       ©Stina Stjernkvist / SVT

Det är ju också 1,5-metersregel för alla i år, men det går inte alltid att följa. Till exempel är det lite svårt när de ska fixa till släpet runt Jessicas midja att hålla sig 1,5 meter ifrån sångerskan och samtidigt utföra det de ska göra.

Jessica Andersson under torsdagsrepet, får hjälp med släpet.                                                                                                                     ©Stina Stjernkvist / SVT

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *