Arvingarnas härliga energi smittar

Det är drag när Arvingarna drar igenom sitt bidrag, Tänker inte alls gå hem. De har en glädje som sprider sig under tidens gång. Det finns starka aningar om att om vi i pressen hade fått sitta med live och se allting så hade det troligen varit en hel del muntra miner.

Arvingarna, MF 2021.                                                       ©Stina Stjernkvist / SVT

Nu får vi nöja oss såhär och det är ju åtminstone något. Man får vara glad för de kreativa lösningar som ges i dessa tider.

Gällande just Arvingarna så gör de det bra och sprider glädje som sist de medverkade. Uppklädda och danssugna där mellan alla lyktstolpar som kantar deras LED-gata. Hur det går för de i deltävlingen har jag svårare att sia om. Det enda jag är ganska säker på att är de inte borde komma sist. En andra chansen-plats känns som en rimlig gissning i detta startfält.

Arvingarna, MF 2021.                                                        ©Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *