Paul Rey ger ett säkert och naturligt intryck

Paul Rey ser självsäker ut. Han ger verkligen intrycket av att njuta av att gå runt mellan sina väggar och små podium. Han ler, rör sig ledigt och det ser naturligt ut, När det är som mest drag i hans Missing piece, så blinkar också ljuset i takt med musiken, för att sluta blinka när det dras av något på tempot.

Paul Rey, MF 2021.                                                             ©Stina Stjernkvist / SVT

Att ljuset så tydligt följer musiken, och att Paul är så naturlig och sjunger felfritt gör att det känns som att låten lyfter än mer idag och att han mycket väl kan aspirera för en bra placering på lördag kväll.

Paul Rey, MF 2021.                                                           ©Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *