Danny och Arvingarna de första finalisterna

 

Danny och Arvingarna finalister, deltävling 1 MF 2021  ©Stina Stjernkvist / SVT
Danny och Arvingarna finalister, deltävling 1 MF 2021                                                                                                                                    ©Stina Stjernkvist / SVT

Resultatlistan för kvällen ser ut som följer. Notera att uppdelningen blev killarna i toppen och tjejerna på plats 5-7.

Finalist: Danny Saucedo – Dandi dansa
Finalist: Arvingarna – Tänker inte alls gå hem
Andra chansen: Paul Rey – The Missing Piece
Andra chansen: Lillasyster – Pretender

Plats 5: Jessica Andersson – Horizon
Plats 6: Kadiatou – One Touch
Plats 7: Nathalie Brydolf – Fingerprints

Antal röstande i första deltävlingen: 628 624.

Det var en glad Danny som klev in på presskonferensen efteråt och konstaterade att det känns bra och fantastiskt. Och jo, han missade litegrann i sin text där, dessutom på ett helt nytt ställe. Av resultatet att döma så gjorde det uppenbarligen ingenting. Inför finalen nämnde Danny att de ska ändra lite p  ljuset och kanske skriva något mer på väggen. Dock bör han nog undvika att skriva dit fler telefonnummer på sina väggar. vilket ledningen för Melodifestivalen senare påtalade i samma presskonferens handlade om en liten flirt med en som sångaren känner, men som nu blev lite fel. För Dannys del blir det nu att åka hem och fira.
– Jag ska fira med en semla. Sade sångaren och meddelade senare att sällskapet där hemma består av sin tjej, några katter och så kanske hans bror.

Arvingarna svarade ungefär samma sak på hur det känns att ha gått till fina. Helt fantastiskt, fantastiskt och jättehärligt var ord som nämndes.
– Det var ju målet att gå till final, och nu har vi gjort det. Nu har vi gjort det stora tävlingsmomentet som vi ville från början.

De hade målat upp flera olika scenarion men att stå bredvid Jessica Andersson var inte ett av dem. Dessutom känner de Jessica väl.
Nu blev ju till slut en finalplats för killarna som ska fira med sitt skivbolag i ett stort bokat rum på hotellet. Med champagne och räkmackor och med avstånd lade de till.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *