Dotter sist ut i veckans startfält

Dotter syntes senast tävla med ”Bulletproof” som det gick ganska bra för förra året. Då slutade hon på en andra plats i finalen.

Dotter sist ut i veckans startfält.                                    ©Stina Stjernkvist / SVT

I år heter låten ”Little tot” och även denna är en upptempo poplåt där hon sjunger till någon som är liten än att han eller hon inte vill bli som oss.  Dotter bär en mörk tight futuristisk outfit med tillhörande nätstrumpor och kängor. Dansarna bär som dansar bakom henne bär också mörkt och kliver fram ur ljuset från de sju ljuskällorna som är placerade bakom henne på en rad. Hon använder sig dessutom av podium under bidragets gång.

Dotter med dansare.                                                        ©Stina Stjernkvist / SVT

Man känner igen Dotter sedan förra året, även i sättet hur hon för sig som inkluderar att sätta sig på knä. Ett tufft framträdande som nog kommer bli riktigt bra i tv sen. Dock tror jag att det kan vara så att de kommer finslipa lite på ljuset bland annat till lördag så att det kommer se ännu bättre ut då.

Dotter.                                                                                 ©Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *