Eva och Ewa – en duo som bjuder på sig själva

Eva Rydberg och Ewa Roos är en duo man förmodligen inte trodde man skulle få se i Melodifestivalen tillsammans. Men jodå, det är faktiskt sant. Eva Rydberg har ju hållit på med teater och jobbar bland annat på Fredriksdalsteatern. De ska få tv-tittarna att röra lite på sig på lördag genom att framföra en modern, vuxen och humoristisk version av huvud axlar knä och tå. Ja det är i alla fall uppmjukningen. I refrängen backas de upp synmässigt av fyra dansare som ser ut som modeller där de står på varsitt podie. Refrängen är lite mer trallvänlig och, precis som titeln säger, lite ding dong. I andra versen får vi följa med på en annan musikalisk resa där de sjunger om att de ska sjunga och dansa.

Eva och Ewa bjuder på sig själva i Rena rama ding dong”.                                                                                                                                ©Stina Stjernkvist / SVT

Till de avslutande refrängerna kastar dansarna av sig sina kappor och blir lika mycket bling-bling som artisterna Eva och Ewa. Den här lär inte gå till final. Däremot roar numret och får en att dra på smilbanden medan de bjuder på sig själva. Det är härligt.

Eva & Ewa                                                                                                                  ©Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *