Patrik Jean omringas av sina dansare

Patrik Jean har fyra dansare med sig från första stund i sin ”Tears run dry”. Det är Amir Ashoor, Daniel Gürow Lundkvist, Lamin Holmén och Kenny Lantz. Patrik står mitt på scenen i helvitt från fotknölarna och uppåt. Skorna har en lite annan nyans.

Patrik Jean                                                                          ©Stina Stjernkvist / SVT

Dansarna är mer lättklädda med tyll och blommiga detaljer på sig. Han har en poplåt som är ganska lugn och lutar sig mot balladhållet. Förutom rök och en rund utlagd yta som han hela tiden rör sig på arbetar de bara med ljus och koreografi. Det är ett nummer som går i mycket i rosa och vitt. Väldigt effektfullt och ser snyggt ut i bild.

Patrik Jean med sina dansare                                        ©Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *