Är det där uppfluffade höbalar, Wahl & Sami?

WAHL och SAMI har klivit i sina scenkläder anno 90-talet. Frånsett att det tappades lite i texten i första genomsjungningen och att den där skateboarden som liksom klivs på under tidens gång, att det inte ser helt supersnyggt ut när skateboarden liksom åker iväg under sångarens fötter medan han står kvar.

Wahl & Sami.                                                                     ©Stina Stjernkvist / SVT

I andra genomgången så sitter all text och grabbarna genomför sitt bidrag utan problem. De där fluffklädda podiumen som dansarna står på medan artisterna själva sitter på det lägre framför. De ser lite ut som tillfluffade höbalar i bild. Lite kul ändå…

wahl & sami med den uppfluffade ”höbalen”.             ©Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *