Frida visar bra form

Frida Green.                                                                       ©Stina Stjernkvist / SVT

Det har filats en hel del på Fridas show i till ”The silence”. Pyrot har till exempel flyttats fram till scenkanten istället där nu ett gäng stora tomteblosspelare sprakar. Dessutom tycks man ha jobbat en hel del med ljuset och färgerna. Vilket tycks ha gett lite andra knepigheter idag. Som att Frida i en bild liksom smälter in i bakgrunden med sin gröna klänning. Vilket löstes till den sista genomkörningen, för nu.

Frida Green.                                                                       ©Stina Stjernkvist / SVT

Frida sjunger bra och ser lugn ut under hela repet, visar bra form.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *