Mustasch-Ralf röjer loss

Mustasch låter återigen MF-tittarna höra lite rock. Leadsångaren Ralf hade med sig ett brinnande piano sist det begav sig för honom. Nu hr han lämnat det hemma och istället tagit med sig resten av bandet.

Mustasch har tre stora fläktar på LED bakom sig.       ©Stina Stjernkvist / SVT

Bidraget 2021 heter ”Contagious och innehåller egentligen ganska lite text så refrängens text upprepas flera gånger under låtens gång. med instrumentala partier. Bland annat är det ett orgelparti, det låter som en orgel, som agerar stick.

Det här är en musikalisk rocklåt där man faktiskt hör vad de sjunger och även om de tar i i sången ibland så blir det inte för skrikigt.

Mustasch-Ralf med eget mikrofonstativ ©Stina Stjernkvist / SVT

Ljuset blixtrar och har sig under tiden, vilket ger en hel del  rockkonsertfeeling till bidraget.

Nu gick ju uppenbarligen rock hem i den första deltävlingen. Kommer även Mustasch att ta sig vidare? Just nu är det svårt att veta men i dagsläget skulle jag tippa att en andra chansen i alla fall är möjlig.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *