Still young med Charlotte – ett bidrag med power

Charlotte Perrelli är först ut i startfältet, med en låt skriven av Erik Bernholm, Thomas G:son, Charlie Gustavsson och Bobby Ljunggren.

Hon själv står på ett podium mitt på i en startpose med mikrofonen ovanför sitt huvud. Armen sänker hon sen i sakta mak tills mikrofonen är i höjd med munnen. Bakom hennes står fyra dansare i olika poser.

Charlotte Perrelli                                                               ©Stina Stjernkvist / SVT

Charlotte har en taktfast låt som andas schlagerpop. Med en stark och tydlig refräng. De har jobbat med silver, vitt och blått typ i själva numret och liksom Charlotte står hennes fyra dansare på podium på vilken de för sig under de första tonerna. Medan dansarna bär vitt har Charlotte en glittrande, svart kort klänning med ena armen bar. Någonstans bakom scenen står Dea Norberg och backar upp sångerskan med sin röst.

En av dansarna i en pose.                                               ©Stina Stjernkvist / SVT

Under andra halvan av första refrängen går de två kvinnliga dansarna fram likt på en catwalk så att Charlotte nu ”omringas” av de.

Charlotte ser i stort ut som att hon aldrig har gjort annat medan hon framför ”Still young”. Både vad gäller rösten, sångerskans power och koreografin redan som verkar sitta ganska bra om man ska gissa lite efter vad vi ser på klippet.

Perrelli har power.                                                            ©Stina Stjernkvist / SVT

Den delade LED-väggen som hon använder sig av visar ett prisma under större delen och när hon tagit sig förbis sticket för att sen gå på tonartshöjningen, ja då får hon även en vit catwalkmatta under fötterna, tack vare LED-den.

Redan på papperet kunde man gissa att Charlotte är en av den här deltävlingens starkaste kort. Och efter att ha sett en snutt av dagens rep håller den misstanken i sig.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *