Voices perfekt för Tusse

Då gör vi ett nytt försök. Inser att inlägget om Tusse inte nådde fram helt…

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Tusse började skapa sig ett namn i och med sin medverkan i Idol. Här i Melodifestivalen blir det debut för honom. Bidraget som Joy Deb, Linnea Deb, Jimmy ”Joker” Thörnfeldt och Anderz Wrethov skrivit till honom heter kort och gott ”Voices”.

Tusse sticker ut från scenografin och ljussättningen med sin röda kavaj och matchande byxor samt glittiga halsband. Över huvud taget sticker han ut. På hans LED bakom honom syns vattenmönster samt ansikten som poppar upp.

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Tusse ser väldigt säker ut, sätter text och toner. Han rör sig inte särskilt mycket över scenen utan tycks ha sin lilla plats där han håller till medan han gör några danssteg och koreografiska rörelser men de visar också hans engagemang i låten. Till exempel när han kryper ihop lite. Det känns som att sångaren och denna upptempo poplåten, med fin text som verkligen får komma fram, att de passar ihop.

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *