Kaotiskt men rolig mellanakt där ”kör i kuliss” fick vara med

Där fick vi se mellanakten. Det är den enda delen vi inte fått se av programmet under genrepen. Det är dags för Per och Pernilla att göra ett medley av gamla MF-låtar. Mellanakten är lite i den anda som när Sanna Nielsen var med och ledde och de sjöng om vad som kan gå fel i öppningsnumret.

Här ramlar Pernilla genom glaset på podiet, hennes flygning misslyckas och vingarna hon bär börjar brinna. Per lyckas å sin sida riva delar av kulissen och vakom den står en kille och körar. Hann inte se vilken det var men det kan ha varit någon av Lars-arna. Det är en av de mest kaotiska men samtidigt roliga mellanakterna.

Härligt jobbat också av Britta vars sköna röst framkommer tydligt här. Hon gjorde ju också ”Moving on” i rollen som vikarierande artist för Sarah dawn Finer under ett genrep  2009.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *