Alvaro i riktigt fin form

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Alvaro Estrella, först ut i den första deltävlingen, har fått sin vägg med tre valv utrullad på scenen. Hans fyra dansare Amir Ashoor, Lovisa Bengtsson, Kenny Lantz och Victoria Pérez som alla dansar runt artisten bär munskydd under repet. Senkläderna ser ut att vara samma som under deltävlingen. Vilket gör att en av de vitklädda dansarna just idag ser ut som en uppklädd tandläkare med sitt blåa munskydd. Men såna är tiderna just nu.

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Alvaro, han verkar ha stenkoll. Texten och tonerna sätter han, liksom Lars Säfsund på kör.  Alvaro ler mot kamerorna och är bra synkad med dansarna i de partier där samtliga fem på scenen gör samma koreografi, bland annat. Artisten avslutar efter en bra genomkörning av bidraget ”Baila baila” att skicka iväg en slängkyss och tacka. Superstabilt och fint rep där han uppvisar en riktigt bra form.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *