Fridas kör på scenen utökas

Emelie får stå på scenen den här veckan.                                   Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Frida Green har fått utökad synlig uppbackning till andra chansen. Tre körmedlemmar har utökats till fyrs stycken då man plötsligt ser Emelie Fjällström också uppenbara sig bakom sångerskan. Det innebär att Frida nu kan ha två stycken på var sida om sig, vilket jag tycker ser snyggare ut än i deltävlingen där hon hade två på en sida om sig och så ensam stackare på den andra sidan.

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Scenkläderna, den gröna bakgrunden och artistens form sedan deltävlingen verkar orörd. Mer och mindre i alla fall. Sångerskans sista min saknar leende och ser lite osäker eller undrande ut. Under genomkörningen av bidraget har hon sköna toner och hon missar ju inget i texten vad man kan märka så hon borde kunna känna sig trygg i det hon gör.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *