Lillasyster öser på

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Lillasyster har knappt ändrat på något, förutom liten pimpning av stativet. Elden är kvar redan från start, tv-apparaterna som syns bakom gruppen är kvar leadsångaren Martin Westerstrand öser fortfarande på i sången med sin growl och blir röd i ansiktet av att ta i när han sjunger.

Pimpat mikrofonstativ. Foto: Stina Stjernkvist / SVT
vad betyder siffrorna, Lillasyster?                           Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Räkna med fortsatt ”hårda tag” när det är dags för Lillasyster att göra vad de kan för att ta sig till finalen.

Detta i en duell som känns lite svår att tippa. Rocklåtar brukar vanligen inte gå bra i Melodifestivalen. Men Lillasyster har uppenbarligen något som lockar folket där hemma. Alvaro å andra sidan har en låt som lätt kan ge en dansfeeling och det är ett härligt, (färg-)glatt bidrag som gör en glad. Men räcker Alvaros energi och ustrålning i den här duellen? Tål att funderas på…

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *