Inga överraskningar från Alvaro

Alvaro Estrella, som är en av de som tog sig hit via finalen så han har knappt hunnit hoppa av hästen förrän det är dags att sadla den igen.

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

I hand bidragsbibel står det att antal kamerklipp under deltävlingen var cirka 60. I andra chansen cirka 62. Man är alltså inte helt säkra på antalet kameraklipp men kan ändå säga att det är cirka 62, ungefär två till jämfört med i deltävlingen. Spännande… Undrar hur många kameraklipp det blir nu i finalen?

Hur som helst ser det ut och låter i stort sett som tidigare gällande hans bidrag, Baila baila. Inga större överraskningar och sångaren leverar det han brukat. Efter detta rep passar sedan en nöjd Alvaro på att kasta iväg en slängkyss.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *