Tufft läge för Anton i finalen

Anton Ewald som går ut tidigt i finalen, är näst ut att köra. Han drar igenom sitt bidrag ”New religion” tillsammans med sina två trogna dansare. Men han ser lite sammanbiten ut efteråt. Man får en känsla av att det är mycket som rör sig i hans huvud just nu.

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Det ser emellertid bra ut och Anton ser, tycker jag, lite gladare ut under den sista genomkörningen. Han och dansarna är bra synkade i rörelserna. Låten är härlig och lasrarna bidrar en hel del till den visuella paketeringen. Trots allt detta känns hela paketet lite anonymt på något sätt och tar man med hela startfältet i beräkningarna så ser läget rätt tufft ut för Anton.

Foto: Stina Stjernkvist / SVT

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *