Starkt framträndande av unga Tusse

Tusse ser helt färdig ut men samtidigt otroligt nöjd efter sitt framförande av Voises. Han böjer sig och pustar ut. Han har kraft i rösten och en bra energi i sina moves. Faktum var att alla såg ut att ha roligt på scenen, även dansarna. Nu har han gjort vad han kan.

Foto: Stina Stjernkvist / SVY

Inget är säkert än, hällande utgången. Men om vi leker med tanken att han blir den som får representera Sverige i Eurovision Song Contest… Hur många artister under 20 år har vi skickat då? Jag tror inte det är så många i alla fall. Carola var 16 år 1983 när hon slog igenom med Främling. Det är den enda jag kan nämna såhär på rak arm. Och hur var det med Anna Bergendahl 2010? Detta tål att forskas i.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *