Cherrie gästar Benjamin i hans timme

Cherrie när hon besökte allsången för två veckor sen.

Imorgon är det dags för Benjamin Ingrosso att ta över allsånsgscenen för en timme efter den ordinarie timmen. Ingrosso har, kom det info idag men som jag inte riktigt haft möjlighet att printa ner förrän nu, tre inbjudna gästartister. Cherrie är en av dessa.

Tommy Körberg som delade tid med Benjamin på Grå gåsen i programmet Så mycket bättre senaste säsongen är en av Benjamins gäster. De andra två är Ted Gärdestads dotter Sara Zacharias och så Cherrie då som besökte Sanna Nielsen för två veckor sedan. Det luktar lite ”VHS” imorgon… Och det borde rimligen dyka upp minst en SMB-låt också. Kanske ”Judy min vän” eftersom Körberg också kommer? Dock skulle undertecknad väldigt gärna se att Ingrossos version av ”Only your heart” är med i repertoaren.

Sanna Nielsen, ja hon var supertaggad redan under uppvärmningen minuterna före direktsändning förra veckan och programmet som följde var riktigt starkt. Trycket var bra, det var härliga gästartister, väl valda allsånger och en hel del prat. Sanna och Mariette hann till exempel diskutera vad för konstigheter som man kan bli sugen på med ett växande liv inuti sig.

Morgondagena gästartister hos Sanna är en fin liten skara. Dessa är Smith & Thell, Daniela Rathana, Nisse Landgren, Viktoria Tolstoy, Ida Sand och Så Benjamin Ingrosso. Dessutom gör Maria Möller ett shownummer tillsammans med programledaren och duon Bobbysocks kikar också förbi.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *