Sanna Nielsen har fått en son

Det händer hela tiden saker på nöjesfronten just nu. En av de kanske största nyheterna för denna dag är att Sanna Nielsen, som fortsätter att leda Allsång på Skansen nästa år, fått en liten son. 26 dagar innan sin julturnépremiär i Halmstad den 19 november.

DSC04954
Sanna Nielsen från årets allsång

På scenen ställer sig snart även Magnus Carlsson. Alltså artisten med två s i efternamnet. Den sångaren som har varit med i Barbados och som sjungit om att mötas i gamla stan i Melodifestivalen. Huruvida det blev ett möte i gamla stan låter vi vara osagt. Men den 29 oktober intar han Hamburger börs med en musikalisk resa. Titeln på showen? Från Barbados till Gamla stan. Vilket känns precis som Magnus redan där. Han gör sedan en paus med den showen över jul och nyår samt även Melodifestivalsveckorna. Nu kan man ju undra om uppehållet medvetet är så pass långt som till maj, för att kunna hålla en dörr öppen för en medverkan i MF 2022. Kanske. Kanske inte.

När vi ändå spekulerar lite kring nästa års Melodifestivalartister så kan man undra lite över Dannys spelschema. Han som kliver in i Cirkus i januari med sin show har den fjärde deltävlingens vecka samt finalveckan helt ledig.

Enligt Aftonbladet så ska tydligen två artister i alla fall redan nu vara klara till nästa års tävling, Liamoo och Robin Bengtsson. Båda har varit med tidigare och Robin har till och med vunnit Melodifestivalen 2017 med ”I can’t go on”.

Här måste också nämnas det faktum att andra chansen tas bort och ersätts med en semifinal där de åtta bidragen delas upp i två grupper. De två låtar som får flest röster i sina grupper tar sig till finalen. Ett utomordentligt val skulle jag säga. Visst ger duellerna ett visst pirr men många gånger har man också kunnat ana i förväg åt vilket håll det lutat i duellerna. Dessutom skulle man kunna tycka att duellerna ibland kan vara orättvisa. Med fyra bidrag som tävlar om två platser så blir det fortfarande konkurrens så att säga, men en mer fair sådan känns det som. Där helt enkelt de två som gillas bäst av tittarna får gå vidare, oavsett om de ursprungligen placerade sig trea eller fyra i sina respektive deltävlingar. Eller kan det rentav vara så att det är treorna som tävlar mot varandra i den ena gruppen och fyrorna i den andra gruppen. Det är i alla fall ett möjligt scenario även om mixade grupper känns mer logiskt i dagsläget.

I väntan på mer MF-nyheter och artistsläpp inför 2022 års uppställning, så kan jag också tipsa om att Gävlebandet Refreshments dra ut på en julturné i kyrkor runt om i landet. För den som inte redan visste. Julshowen har fått namnet ”Elvis Christmas” och den 12 december kommer de till Skutskärs kyrka för två konserter – klockan 15.00 och 18.00. Kombon Något man inte borde missa om man har möjlighet att gå.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *