Det här är grabbarna som gör resan som många av oss bara drömmer om

Från noll till hundra…

Vissa tänker det och vissa gör det! Det här gänget gör det, och imponerar. Inte bara på mig utan på en hel bransch!

Ibland blir jag extra impad. Ofta är det av dom som byggt något med sina egna händer, från grunden, från noll. Och som lyckats skala upp det med framgång.

Dessa företag får pulsen att gå upp lite extra!

I helgen hade jag glädjen att vara tillsammans med grabbarna bakom en kedja med frisörsalonger, två stora webbshoppar som säljer alla stora varumärken inom hår och som dessutom har ett eget varumärke som finns på många hyllor och i många hår i Sverige och Danmark.

Jag ska självklart också fronta Miwa, den starka tjejen i gänget, som bland annat levererade på toppnivå i helgen. Då företaget laddade på med ett stort event tillsammans med några av både världens största varumärken och några av de som är mest coming inom hår och sånt.

Dom har verkligen gjort en grym resa. Jag minns hur det började. En ensam salong i en liten kuststad i norrland. Hur Anders  startade upp med noll bakgrund i branschen. Orädd och fokuserad. Grymt kul att minnas tillbaka.

Det ser lite annorlunda ut idag. Idag består Attitydkedjan av 25 salonger, stora webbshopparna Bluestore och Hairstuff och det egna varumärket DISP på stark frammarsch. Och nästa steg får dom kommunicera själva, men jag kan säga att i denna verksamhet tas det steg varje dag!

Tillbaka till nutid. Idag är man en kraft i hela sveriges frisörbransch. Är det inte så att man klipper, färgar eller fixar med själva håret så är man i många fall de som levererar inte bara hårproukterna utan även allt annat som används i den salong som du besöker. Till och med kaffet!

Jag vet att dom helst framhåller personalen men jag lyfter på hatten för Johan, Magnus, Anders och Miwa så här rakt upp och ned. Vilket gäng!

 

 

 

 

Publicerat av

Jonas Ulander

Jonas Ulander

Jonas Ulander har arbetat med relationer och affärer i 25 år. Som anställd och egen företagare. Idag i rollen som uppskattad och drivande företagsutvecklare på intäktssidan. Med en bas som Certifierad Affärsarkitekt och Processledare inom marknad och försäljning, och med erfarenhet från en mix av strategiska och operativa roller fokuserar Jonas på att hjälpa företag att göra Mera Affärer.

En kommentar till “Det här är grabbarna som gör resan som många av oss bara drömmer om”

  1. Dom är även fantastiska arbetsgivare som gör det kul att arbeta som frisör. Efter 11 år hos dom vet jag att det är sant och att dom kämpat men alltid med stor framtids tro och aldrig glömt oss anställda. Lyfter hatten jag med👍🏼

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *