Inspirerande tillväxtresa i magisk fjällmiljö!

Idag har jag haft förmånen att besöka Västerbottens inland för starten av arbetet med tillväxtprojektet Möjligheternas Region. Ett av många projekt där investeringar görs för att stödja ambitiösa företag med tillväxtpotential.

Där duktiga lokala nyckelpersoner tillsammans med företagen och med stöd av specialister skapar fokus och driv inom prioriterade områden.

Och oj vad det finns många duktiga entreprenörer, och många bra produkter och tjänster! Och i dessa viktiga projekt ges några av dessa möjlighet att ta nästa steg.

Det är roligt att arbeta med företagsutveckling. Och de dagar jag får göra det i magiskt vacker fjällmiljö blir det verklig symbios.

Jonas Ulander
Med fokus på Mera Affärer!
[email protected]

 

 

Publicerat av

Jonas Ulander

Jonas Ulander

Jonas Ulander har arbetat med relationer och affärer i 25 år. Som anställd och egen företagare. Idag i rollen som uppskattad och drivande företagsutvecklare på intäktssidan. Med en bas som Certifierad Affärsarkitekt och Processledare inom marknad och försäljning, och med erfarenhet från en mix av strategiska och operativa roller fokuserar Jonas på att hjälpa företag att göra Mera Affärer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *