Hedman, Kalus och tippning med Socialministern

Anton Hedman spelade fysiskt tillsammans med Petr Kalus mot Skellefteå. Det räckte dock inte till seger. Foto: Jennie Sundberg
Anton Hedman spelade fysiskt tillsammans med Petr Kalus mot Skellefteå. Det räckte dock inte till seger. Foto: Jennie Sundberg

Anton Hedman och Petr Kalus väckte liv i matchen mot Skellefteå med sin energi och fysiska spel. Nu hoppas jag att Ulf Samuelsson fortsätter att matcha duon tillsammans då de är effektiva som powerformation. Jag vill också fortsättningsvis se Janos Hari i en mer produktiv formation, och tror att han kommer ta chansen om han får fortsatt förtroende  med Mattias Ritola och Morten Madsen. Det känns som att Modo fick en mycket bättre balans i laget när Samuelsson stuvade om inför den andra perioden mot Skellefteå.

Förutom Modos urusla första period i torsdags gjorde man en riktigt bra match. Fortsätter Modo på den inslagna vägen, och inte dippar i någon period kommer Modo ha en riktigt bra chans mot HV71. Varför jag tror det?
Jo, för att Modo den här säsongen vunnit matcher de inte borde vinna, främst på bortais, och istället förlorat matcher de borde vinna. Modo vinner mot HV71 är känslan, även om Hv får anses som favoriter inför lördagen. Här kommer säsongens, förmodligen sista tippning med Socialminister Göran Hägglund och oss nätrasslare.

HV71 – Modo (24 februari)

Modo – HV71  (18 januari)

HV71 – Modo (23 november) 2-4

Modo – HV71 (17 november) 4-3 efter straffar

HV71 – Modo (29 september) 6-1

MIKAEL NORDSTRAND

En reaktion på “Hedman, Kalus och tippning med Socialministern”

  1. Vem ska man ställa i målet imorgon ? Inget lätt val då både Tellqvist och Forsberg inte direkt övertygat på slutet det ramlar in puckar lite här och där och Modo har stora målvaktsproblem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *