Gräsänkling blues

Min fru har åkt på Yran
På Yran bort i stan
Hon for för fyra timmar sen och jag känner mig fri som fan
Oh hå hå hå, sjungande the gräsänkling blues

Nu tar jag mig en bira och en blodig oxfilé
Med mycket bearnaise och pommes frites på hög brevé
Oh hå hå hå hå hå, sjungande the gräsänkling blues

20130727-212124.jpg

Publicerat av

Stefan Nolervik

Stefan Nolervik

Bloggare, skribent & krönikör på Östersunds-Posten.

4 reaktioner på ”Gräsänkling blues”

  1. Jasså frugan åkte frivilligt på yran då hon kunde varit hemma med dig och ätit go mat 😉 En annan hamnade väl också på yran helt oförhappandes. Gick en helt underbar vandring upp på Åreskutan igår och som vanligt skulle det bli en tur in till Östersund på vägen hem, men va förvånade vi blev att det var så mycket folk på stan och kravallstängsel efter gatorna. Men rätt snart gick det väl upp för oss att vi hamnat på yran. Eftersom jag är folkskygg skulle jag aldrig komma på tanken att åka på yran med vilje men det gick ju bra ändå och dottern kom hem med två nya peruker, en rosa och en blå. 🙂

  2. Hallo du Stefan!!! I am reading all about your new patio room and admiring the nice steak dinner you have set on the table today. Also, reading about the festival in the city, seeing the photo of the leader in his ” swimsuit” ??? Wow, hey?? Greet the family and cousins, and a good ”kram” from Elaine.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *