Gåshud i Uppsala – nu blir det lapp på luckan mot Hammarby

Gåshud i Uppsala!

Först och helt ärligt, det var gåshud i Uppsala i måndags med alla sköna supportrar på plats. Ni betyder sjukt mycket, och jag vill att ni i Kubanerna ska veta hur viktiga ni är. Det är vi och ni som är ÖSK tillsammans.

Vi hade en grymt bra träning idag, fredag, och det ska så klart bli hur kul som helst att möta Hammarby i en toppmatch. Det snackas om lapp på luckan, och det vore faktiskt första gången på Behrn arena för mig.

Före träningen hade vi en grymt bra genomgång, där tränarna pekade ut detaljer i spelet som vi ska tänka på mot just Hammarby. Det är givet att vi ska spela vårt spel, men det finns alltid små saker att använda mot alla lag, svagheter att utnyttja. Jag tänker inte gå in på hur vi tänker inför just den här matchen, men som lag kan jag tycka att Bajen är starkare framåt än defensivt. Det vill vi utnyttja.

Annars är jag imponerad av hur de spelat hittills, klart bäst om du frågar mig, med Jiloan Hamad i spetsen. Det blir skitkul att möta dem inför vår publik, fullsatt hoppas jag, och jag är ödmjukt övertygad om att vi kommer att vinna.

Kubanerna har varit helt magiska den här våren, och det känns som att laget och fansen synkar på ett grymt sätt. Det känns som att ni blir fler och fler, och vi ska göra allt för att ge publiken en seger på söndag.

Självförtroendet är på topp nu, och det märks på träningarna med mycket skratt och skämt, men samtidigt är det sjukt fokuserat. Det är alltid stenhårt jobb som gäller.

Det är inte en slump att vi gör mål i slutet, vänder underlägen och vinner matcher. Det beror till en del på att vi tränat hårdare, att vi faktiskt orkar igenom 95 minuter utan problem. Sedan blir det också en mental grej, och vi känner att vi är starkare ju längre matcherna går.

Som exempel mot Sirius senast, när de kvitterade till 1–1. Jag kan lova att det inte fanns en tanke hos någon att vi skulle tappa poäng, vi gick direkt för att ta tillbaka ledningen.

Vi är verkligen starkare än tidigare år, och mycket beror på att vi känner varandra väl nu när de flesta spelat tillsammans ganska länge. Man blir vänner på ett annat sätt, känner varandras styrkor och svagheter, och är beredd att ge allt för att hjälpa varandra på planen.

Vi ses på Behrn arena!

Publicerat av

En kommentar till “Gåshud i Uppsala – nu blir det lapp på luckan mot Hammarby”

  1. Lycka till Nordin och och som kapten ta med gänget till världens kraftsamling på söndag.
    Heja sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *