Alla kan göra fel – men man måste stå för det i efterhand

Hej!

Senaste månaderna har man studsat upp ur sängen på mornarna. Idag var det inte lika enkelt att stiga upp upp. Man känner sig smutsig efter förluster på något sätt. Man brukar må så som resultatet är som fotbollsspelare.

Matchen blev som den blev. Jag tänker inte kritisera några domslut här, tycker redan att dom fått tillräckligt med skit.

Utvisningen av Kennedy Igboananike.

Jag tycker personligen att Mohammed al Hakim är allsvenskans bästa domare. Ingen människa är perfekt, även om många skulle vilja vara det. Alla kan göra fel.

Men jag tänker kritisera två uttalanden, som Al Hakim gjorde efter matchen.

Alla har sett på reprisbilderna att situationen med Kennedy inte borde ha blivit utvisning. Och om du har gjort fel så får du stå för det i efterhand. Det ggjorde nu inte Al Hakims domarteam.

Johan Mårtenssons galna knuff som inte finns. Situationen som ger rött kort efter slutsignalen. Jag hittar ingen knuff. (Sen är det inte bra gjort av Mårtensson även om det brinner i huvudet).

Se klippet nedan:

Till sist:

Jag är galet stolt över att vara Örebroare och ÖSK:are! Publiken var helt fantastisk igår, sjukt kul att se så många Örebroare på plats och stötta oss (jag fick rysningar när speakern ropade upp våra namn). Kubanerna kan man inte rosa nog! Ni betyder allt för oss❤❤

Nu glömmer vi denna matchen och fokuserar på Djurgården.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *