Hur fan kan han få tre matcher får något sånt?

Hej. Åter igen sitter man här och skriver efter en förlust. Känslan är jättekonstig på nåt sätt. Vi förtjänade att förlora efter en så dålig andra halvlek. Så idag mår man dåligt och känner sig smutsig.

Jag hade en bra känsla inför matchen på bussen upp och laget kändes samlat och fokuserat. Vi kommer ut och gör en bra första halvlek och kontrollerar matchen precis som vi vill. Men andra halvlek är minst sagt dålig från vår sida. Vi bjuder in Djurgården i matchen och ger bort bollar till dom i bra lägen. Och då förlorar man på bortaplan mot vem det än är.

Idag hade vi en genomgång av matchen och tränarna var som vanligt perfekta i vad som vi gjorde bra och dåligt. Sen gick vi ut och tränade körde återhämtning och styrka. Imorgon är det en ledig dag för att samla batterierna och lämna Djurgården bakom oss.

En glad nyhet är att förbundet bara gav Kennedy Igboananike en match avstängning. Men Johan Mårtenssons straff är galet. Hur fan kan man få tre matcher för nåt sånt? Helt obegripligt!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg: Det finns ingen knuff, vilket domarna påstod efteråt . Mårten säger några ord, inte bra, men att få tre matcher för det? Jag förstår det inte.

Johan Mårtensson avstängd i tre matcher. Obegripligt!

Nu laddar vi inför Kalmar. Nu är det dax att komma tillbaka till vinnarspåret igen! Nu ska vi avsluta våren som vi började den.

Hoppas alla får en kanon helg!

Publicerat av

En kommentar till “Hur fan kan han få tre matcher får något sånt?”

  1. Ärligt Nordin, hurmånga GP ger per match används inte liknande språk
    Mellan spelare och funktionärer? Mindre Klubb, höga straff?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *