Mamma är det bästa som finns – därför ville vi visa vårt stöd för kvinnor och barn

Hej igen

Trots att kroppen känns överkörd så studsade man upp ur sängen idag. Galet skönt med tre poäng igår. Och jag är extra glad att Filip Rogic fick avgöra. Så idag är man ren igen.

Matchen var sådär från våran sida. Det var en ganska jämn match i spelet. Vi hade ingen bra passningskvalitet igår. Speciellt jag missade mera passningar igår en vad jag brukar göra på hela året! Men vad gör det när man vinner! Jag kan stå och slå bollar till inkast i 90 min bara vi vinner.

Men vi hade galet mycket chanser. Vi borde ha gjort fyra mål minst känns det som.

Tyvärr får jag inte spela i våravslutningen mot Brommapojkarna, tredje gula kortet mot Kalmar.

Vi brukar alltid göra entré på planen tillsammans med barn, och det är ju fint, men igår gick vi in med vuxna kvinnor.

Jag visste faktiskt inte om att vi skulle göra det. Anledningen till det är att vi som klubb vill visa stöd för utsatta kvinnor och barn. Allt fler kvinnor och barn blir utsatta för våld och hot. Det är tragiskt att det ens ska behöva finnas kvinnohus. Men tyvärr finns det män – avskum/fegisar (hittar inga ord), blir bara så arg så fort jag tänker på det – som slår kvinnor och barn.

Det minsta jag kan göra är visa att jag stödjer de som är utsatta!

För mig är min mamma det bästa som finns. Hon har alltid stöttat mig genom alla dumheter man har hittat på, och allt det bra man har gjort.

Mamma var på plats i går på Behrn arena. Bara det var stort. Hon har inte varit och kollat på mig sen min far dog för hon har tyckt att det var jobbigt att gå utan honom. De alltid på plats tillsammans. Men igår va hon på plats första gången på åtta år, för att visa sitt stöd till utsatta kvinnor och barn.

Jag har alltid varit en stolt ÖSK:are. Men idag är man extra stolt. En stor eloge till hela ÖSK fotboll grymt gjort❤

Fortsätt stötta en annan mamma! ❤

Här kommer lite bilder från min uppladdning med svärfar i hans sommarstuga. Vi har fixat i stugan och gjort klart med båten innan sjösättning.

Vi ses och hörs!

Sommarstugan.
Svärfar Tommy Åkesson. Snart ska båten i sjön.
Ordentligt med mat för att ladda om mellan matcherna!

Publicerat av

Gerzic Nordin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *