Magiskt bröllop i Pristina – men idag ska vi vinna över Elfsborg

Tjena.

Det har varit en en väldigt rolig och intensiv period i mitt liv. Allt från fotboll till husbygge till bröllop i Pristina!

Först fotboll.

Vi har tränat en stund nu efter semestern och spelat tre träningsmatcher.

Jag är inte mycket för internationell fotboll! Jag har i stort sett bara sett Sveriges matcher i VM, hade inte Sverige spelat så hade jag bara kollat på VM-finalen, tråkigt som fan att Sverige åkte ut, men dom har gjort det fantastiskt bra måste jag säga, all heder till spelarna och ledarna!

Jag kollar bara svensk fotboll, superettan och allsvenskan, men det jag gillar mest är lokalfotbollen eller alla lokala idrotter för den delen.

Personligen hatar jag  lunket när det är uppehåll i allsvenskan. Även om man tränar hårt och jobbar på varje dag så är det fortfarande matcher som är det viktigaste och roligaste man vet.

Så idag, söndag, är det dax att kicka igång hösten i allsvenskan. Vi har gjort det väldigt bra med mersmak på våren. Så nu ska vi göra en väldigt bra höst också!  Elfsborg  kommerpå besök och vi har haft genomgång av dom både fredag och lördag. Vi ska vinna helt enkelt😁

Sen till Astrit och Mimozas bröllop.

Astrit och Mimoza gifter sig i Pristina. Magiskt bröllop!
450 gäster, då går det åt lite tårta.
Jag och Elin på bröllop.

Under sommarens ledighet har jag varit i Pristina på bröllop.  Det blev en väldigt intensiv vistelse i Kosovo. Vi åkte på fredag 02.00 från Örebro till Arlanda, flyget till Pristina gick 06.00. Så man sov inte så mycket den natten, men vi hade en plan att vi skulle sova när vi kom fram till Pristina vid 13-tiden.

När vi väl kom fram till hotellet och det var dax för lite sömn så ringer Astrit och vill att vi ska följa med och hämta hans blivande fru i hennes hemstad. Det var sjukt rolig dag hos Mimozas släkt med massa mat och dans innan vi begav oss tillbaka till Pristina. Men de av oss som tänkt att vi skulle sova då när vi var framme hade fel! För det vara bara att lyssna på Astrit igen och fortsätta hemma hos hans familj och släkt med mat och massa dans.

På lördagen var det dax för själva bröllopet. Det var helt magiskt, tror det var 450 personer inbjudna och allt var verkligen sjukt roligt!

Vill tacka Astrit och Mimoza för att vi fick dela den magiska kvällen med dom,Och all lycka till dom två i framtiden!

Jobbar med grunden vårt nya hus.

Hemma har husbygget börjat och det går kanonbra med grunden. Vad hade vi gjort utan svärfar Tommy Åkesson som kan typ allt med husbygge?

Publicerat av

Gerzic Nordin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *